Sinop’un güvenilir gazetesi Vitrin haber 27 Nisan 2018 (yarın) saat 17.00 de www.vitrinhaber.com sitesi üzerinden ‘Sinop’ta kimi Milletvekili adayı görmek istersiniz’ sorusu ile anket yayınlayacak. Yarın saat 17.00 itibarıyla başlayacak olan anket 10 Mayıs 2018 tarihinde saat 17.00 de sonlandırılacak ve sonuçlar hem Vitrin Haber gazetesinde hem de gazeteye bağlı internet sitesinde yayınlanacak.

Anket nasıl düzenlendi
www.vitrinhaber.com sitesi üzerinde yarın saat 17:00’de başlatılacak olan anket, ankette yer alan bir adayın üzerine tıklama ile gerçekleştirilebilecek. Ankette Abdurrahman Dodurgalı, Ali Çakır, Ali Çöpcü, Ayhan Ergün, Ayşe Serpil Yıldız, Barış Karadeniz, Cavit Üçüncüoğlu, Cengiz Tokmak, Ceyhan Demir, Faruk Şanoğlu, İbrahim Felek, Mehmet Ersoy, Nazım Maviş ve Seyit Ali Çetin isimleri yer alırken anket sıralamasında isimlerin alfabetik olarak yer almasına özen gösterildi.  Öte yandan anket haberimizde yer alan isimlerin dışında herhangi bir siyasi partiden aday olmayı düşündüğü halde anketimizde ismine yer verilmemiş olanların da yarın saat 17.00’ye kadar Vitrin haber gazetesine başvurması durumunda ankette yer verilebilecek.

Ankette IP kontrolü olacak
Sinop’un güvenilir gazetesi Vitrin Haber 24 Haziran seçimleri öncesi çeşitli siyasi partilerden adaylıkları söz konusu olan isimler arasında nabız tutmaya çalışırken diğer yandan suiistimallere karşı da IP kontrolü sağladı. Buna göre 10 Mayıs tarihine kadar sürecek olan ankete aynı IP üzerinden yalnızca tek bir oy verilebilecek. 
 
Editör: Vitrin Haber