Toplantı ve gösteri yürüyüşü güzergahlarında değişiklik yapıldı.

Sinop Valiliği tarafından, İl Merkezinde yapılacak toplantı ve gösteri yürüyüşü yer ve güzergahlarında yapılan değişiklikler ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Sinop Valiliği tarafından yapılan açıklamada, İl Merkezinde yapılacak toplantı ve gösteri yürüyüşü yer ve güzergahının, 2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'nun 6.maddesine göre ilgili kurum ve kuruluşlardan alınan görüşler doğrultusunda yeniden belirlendiği bildirildi. Belirlenen üç ayrı güzergah üzerinde gösteri ve yürüyüşlerin yapılabileceğinin aktarıldığı açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Birinci Toplantı ve Gösteri Yürüyüşü Yer ve Güzergahı, a)Toplanma Yeri: Eski Otogar Mevkii (Diyojen Heykeli Önü). b)Yürüyüş Güzergahı: Eski Otogar Mevkii (Diyojen Heykeli Önü)'nden hareketle Cumhuriyet Caddesi, Sakarya Caddesi, Vilayet Kavşağından Atatürk Caddesini takiben Uğur Mumcu Meydanına intikal. c)Toplantı (Miting) Alanı: Uğur Mumcu Meydanı.

İkinci Toplantı ve Gösteri Yürüyüşü Yer ve Güzergahı a)Toplanma Yeri: İlimiz Cumhuriyet İlköğretim Okulu önü pazar yeri girişindeki alan. b)Yürüyüş Güzergahı: İlimiz Cumhuriyet İlköğretim Okulu önündeki toplanma yerinden hareketle, İtfaiye Caddesi, Vilayet Kavşağı ve Atatürk Caddesi üzerinden Uğur Mumcu Meydanına intikal. c)Toplantı (Miting) Alanı: Uğur Mumcu Meydanı.

Üçüncü Toplantı ve Gösteri Yürüyüşü Yer ve Güzergahı a) Toplama Yeri: Eski Otogar Mevkii (Diyojen Heykeli Önü) b)Yürüyüş Güzergahı: Diyojen Heykeli önünden hareketle Fatih Caddesi yönünden Derin Boğaz Ağzı Sokak (Hamsi Yolu) istikametinden, Kurtuluş Caddesi ve Bülent Ecevit Caddesini takiben Uğur Mumcu Meydanına intikal. c)Toplantı (Miting) Alanı: Uğur Mumcu Meydanı.”

Ayrıca açıklamada, toplantı yürüyüşü ve miting yapılacağı günün il merkezinde Pazar kurulan Pazartesi ve Perşembe günlerine denk gelmesi halinde yürüyüş güzergahı olarak 1 ve 2 nolu güzergahlara izin verilmeyeceği, 3 nolu güzergahlara izin verileceği, yeni belirlenen toplantı yürüyüşü yer ve güzergahlarının 01 Temmuz 2014 tarihinden geçerli olacağı bildirildi. 
Editör: Vitrin Haber