106 bağlı dernek ve bu derneklerde yer alan yaklaşık 200 bini bulan üye sayısıyla Sinop'un en önemli ve an büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan Sinop Dernekleri Federasyonu (SİNDEF), kendine ait yeni hizmet binası için kolları sıvadı.

SİNDEF Genel Başkanı Hasan Dalkıran federasyon olarak konuyla ilgili geniş katılımlı bir organizasyon planladıklarını söyledi. Bu kapsamda tarihin netleştirildiğini belirten Hasan Dalkıran, "Federasyonumuza kendi mülkü olacak olan yeni hizmet binasını kazandırma noktasında çalışmalara başladık. 106 bağlı derneğimiz var. Bu derneklerimizde 200 bini bulan Sinoplu üyemiz var. Sinoplulara en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmak istiyoruz.
Bu yönüyle güzel ve etkin bir yere ihtiyacımız var. 1 Mart tarihinde geniş katılımlı bir gece düzenleyeceğiz. Organizasyon için çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Ortak paydalarının Sinop ve Sinoplu olduğunu kaydeden SİNDEF Genel Başkanı Hasan Dalkıran gece öncesi aynı gün mantı festivali düzenleyeceklerini de sözlerine ekledi.
 

Editör: Vitrin Haber