Sinop’ta bir süre önce korona virüs teşhisi konulan Sinop'un sevilen öğretmenlerinden 60 yaşındaki Nevzat Çavdar tedavi gördüğü Sinop Atatürk Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Çavdar'ın ölümü eğitim camiasında ve Sinop'ta büyük üzüntüye neden oldu.

Sinop kent merkezindeki Gazi Mustafa Kemal İlkokulu'nda sınıf öğretmenliği görevini yürüten Nevzat Çavdar’a bir süre önce Covid-19 tanısı konulmuştu. 3 çocuk babası Çavdar, Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınması ardından, bir süre sonra yoğun bakım ünitesine alınmıştı. Günlerdir yoğun bakımda tedavi gören Nevzat Çavdar kurtarılamadı. Çavdar'ın eşi ve çocuklarının da korona virüs tedavisi gördüğü öğrenildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Yıldız'dan taziye 
Acı haber ardından Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız'da bir baş sağlığı mesajı yayımladı. Büyük üzüntü içerisinde olduklarını belirten Yıldız: "İlimiz Merkez Gazi Mustafa Kemal İlkokulu öğretmenimiz Nevzat Çavdar tedavi gördüğü hastanede vefat etmiştir. Değerli öğretmenimize Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm eğitim camiasına başsağlığı dilerim" dedi. 

Editör: Vitrin Haber