Sinop'un yüksek kesimlerine kar yağması ardından, renkli görüntüler ortaya çıktı. Kar videolarını sosyal medyada paylaşan vatandaşların birbirinden ilginç görüntüleri izlenme rekorları kırıyor. 

Kar yağışıyla birlikte Sinop'un en yüksek noktası olan bin 365 metre rakımlı Dranaz Dağı beyaz örtüyle kaplandı, kartpostallık görüntüler ortaya çıktı. Eşsiz manzarayı görmek isteyen çok sayıda vatandaş araçlarıyla bölgeye giderek, hem piknik yaptı, hem de gönüllerince eğlendi. Bir çok vatandaş karda mangal keyfi yaparken, araçlarının  radyo teyplerinden yankılanan müzik eşliğinde eğlenmeyi ihmal etmedi. Sinop'un sevilen DJ'lerinden Emin Özmen ve arkadaşları da karın keyfini çıkartanlar arasındaydı. Özel olarak bastırdıkları Sinop tabelası ile karda çekim yapan Özmen ve arkadaşlarının görüntüleri sosyal medyada izlenme rekorları kırdı.  

Benzer görüntüler Durağan ilçesinin yaylalarında da yaşandı. Bir köyü gitmeye çalışırken mola veren vatandaşların görüntüleri de oldukça ilgi gördü. Kar yağışını ve bölgeyi anlatan Abdülkadir Önder adlı vatandaş sunum yaptığı sırada arkadaşları tarafından kara yatırıldı. Sinop'u tanıtan bir o kadar da eğlenceli görüntüler sosyal medyayı adeta salladı. 

Editör: Vitrin Haber