Sinop Tabip Odası 8. Olağan Genel Kurulu, Gelincik Aile Sağlığı Merkezinde (ASM) gerçekleştirildi. 

Divan toplantısı ardından 1 gün sonra da seçimler yapıldı. Seçimlere tek liste olarak katılan Dr. Hakan Keleş, üyelerin tam desteğini alarak başkanlığa seçildi. 

21 hekimin oy kullandığı genel kurul ardından Dr. Hakan Keleş başkanlığında doktorlardan oluşan yeni yönetimde şu isimler yer aldı; "Arif Özdal Arslan, Mustafa Ünal, Bülent Öztürk ve Can Ünaldı".

Genel kurul sonrası birlik ve beraberlik mesajı veren Sinop Tabip Odasının yeni başkanı Dr. Hakan Keleş, "Bu seçimle ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımın tercihi ile iki yıl süre ile Sinop Tabip Odası Başkanı görevini üstlenmiş bulunmaktayım. Bana ve yönetim kurulundaki arkadaşlarıma güvenerek bize bu görevi layık gören değerli meslektaşlarıma teşekkür ederim. Bu güven ve üstlenmiş olduğumuz sorumluluğun bilincinde olarak, halkımızın sağlığını korumak, geliştirmek ve herkesin kolay ulaşabileceği kaliteli sağlık hizmetleri için çalışmak, meslek ahlakını en iyi şekilde korumak, tıp eğitiminin her alanında söz söylemek, hekimlik mesleğinin haklarını her platformda dile getirmek görevlerini layığı ile yapmak için gayret ve özveri ile çalışacağız" dedi. 

Yapılan genel kurulla birlikte Sinop Tabip Odası Başkanı Dr. Beyatlı Ercan, görevini Dr. Hakan Keleş'e teslim etmiş oldu.
 

Editör: Vitrin Haber