Sinop ve Kastamonu'nun iç kesimlerinde bu gün öğleden sonra ve akşam saatlerinde yerel dolu yağışı ile fırtına bekleniyor. 

DOLU UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyarıya göre, Batı Karadeniz'de öğleden sonra ve akşam saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak tahmin ediliyor. Bolu, Karabük ve Kastamonu il geneli ile Sinop'un iç kesimlerinde yerel dolu yağışı öngörülüyor. Meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım ve yağış anında kuvvetli rüzgara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

FIRTINA UYARISI

Yine Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada, Sinop ve Kastamonu çevresinde fırtına beklendiği belirtildi. Açıklamada: "Yapılan son değerlendirmelere göre Perşembe öğle saatlerinden sonra rüzgarın Kastamonu çevreleri ile Sinop'un iç kesimlerinde güneybatı yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-60 yer yer kısa süreli 70-80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç devrilmesi ve yer yer toz taşınımı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi. 

Editör: Vitrin Haber