Cumhuriyetin kuruluşunun 96. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Sinop Valisi Köksal Şakalar ve Eşi Müslime Şakalar'ın sahipliğinde Cumhuriyet Resepsiyonu gerçekleştirildi.
 
Polis Evinde düzenlenen Resepsiyonda Vali Köksal Şakalar ve Eşi Müslime Şakalar, resepsiyona katılan misafirler ile tek tek ilgilenerek Cumhuriyet Bayramını kutladı. Daha sonra 96. yıl pastası Sinop Valisi Köksal Şakalar, eşi Müslime Şakalar, protokol üyeleri ve eşleri tarafından birlikte kesildi.
 
Konuşmanın ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu Sinop İMKB Şehit Ertan Yılmaztürk Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinden oluşan orkestranın müzik dinletisiyle devam etti.

Resepsiyona: Askerlik Şubesi Başkanı ve Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Cevdet Alper Batu, Belediye Başkanı Barış Ayhan, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Faruk Kıl,  Sinop Barosu Başkanı Hicran Kandemir, Vali Yardımcıları  Abdullah Şahin ve Murat Girgin, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Cahit Şahin, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Hakan Başakcı, 72. Sahil Güvenlik Bot Komutanı S.G. Yüzbaşı Koray Kemiksiz, İl Genel Meclisi Başkanı Yakup Üçüncüoğlu,  Kurum Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, İl Genel Meclisi Üyeleri, Muhtarlar,  Şehit yakınları ve Gaziler, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ve çok sayıda davetli eşleriyle birlikte katıldı.

Editör: Vitrin Haber