Japonya'da ki nükleer santraller hakkında bilgi almak amacıyla Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger başkanlığında Japonya'ya ye giden Sinop heyeti, gezi ve incelemelerine başladı. 

Sinop heyeti ilk olarak Japonya'nın başkenti Tokyo'da Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğinde çeşitli temaslarda bulundu. Burada Büyükelçi Ahmet Bülent Meriç ile bir araya gelen heyet Tokyo Ticaret Ateşeliğinde düzenlenen bir toplantıya da katıldı. Sinop heyeti ayrıca Japonya'da Nükleer Güç konulu sunuma katıldı. Bazı nükleer santralleri de gezecek olan heyet, hafta boyunca ziyaretlerini sürdürecek. 

Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger başkanlığında ki heyette; Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu, Sinop Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Erol Derici, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Orhan Alpay ve Sinop KUZKA yöneticilerinden oluşan 10 kişilik grup yer alıyor. 




日本でのシノップの代表団 

シノップ知事ヤウスセリムについて学ぶために、日本の原子力発電所、キオスクの議長の下、日本シノップ委員会に行くの旅が始まったとビュー。 

東京のシノップの代表団、トルコ共和国の初めてアタッシュケース日本の資本は、様々な連絡先を行っている。代表団はここ商務が出席し、東京で会議を開催した大使アフメットビュレントメリックと会った。シノップの代表団は、日本における原子力発電についてのプレゼンテーションに出席した。代表団はまた、いくつかの原子力発電所を訪問する週の間に訪問していきます。
Editör: Vitrin Haber