Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yayımlanan kararname ile Bursa Emniyet Müdürlüğü görevinden Sinop Emniyet Müdürlüğüne atanan Cahit Şahin kente geldi.

Şahin'i müdürlük binasında emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, ilçe emniyet müdürleri ve birim amirleri karşıladı. Daha sonra makama geçen Sinop İl Emniyet Müdürü Şahin, görevini en iyi şekilde yapma gayreti içerisinde olacağını ifade etti. Şahin: "Sayın Valimizin öncülüğünde Sinop Halkının huzur ve güveni için görevimizi en iyi şekilde yürüteceğiz ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan hukuk kuralları çerçevesinde çalışacağız” dedi.

Cahit Şahin kimdir?
1972 Gaziantep doğumlu olan Sinop İl Emniyet Müdürü Cahit Şahin, 1994 yılında Polis Akademisinden mezun olarak mesleğe giriş yaptı ve sırasıyla Adana, Malatya, Hakkari, Manisa, Mardin, Erzurum, Bursa Emniyet Müdürlüklerinde çeşitli kademelerde görevlar yaptı.

2018 yılında Polis Başmüfettişi olan Cahit Şahin, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü görevini vekaleten yürütmekte iken 19 Eylül 2019 tarih ve 2019/320 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesiyle Sinop İl Emniyet Müdürü olarak atandı. 

İl Emniyet Müdürü Cahit Şahin evli ve 1 çocuk babası.

Editör: Vitrin Haber