Sinop Dernekler Federasyonu (SİNDEF) Gençlik Kolları, 30 Ekim tarihinde İzmir’de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde zarar gören vatandaşlara destek olmak amacıyla yardım kampanyası düzenledi. 

Gençlik Kolları Başkanı Fatih Kocataş organizesinde düzenlenen kampanyada gençlik kolları üyelerince 2 gün gibi kısa sürede büyük bir başarıya imza atıldı. 

“Sinop Gençlikle Büyür SİNDEF Gençlikle Yürür” sloganıyla düzenlenen yardım kampanyasında toplanan 2 bin battaniye ve Gıda kolilerinden oluşan bir tır dolusu yardım malzemesi bölgeye ulaştırıldı.  

SİNDEF Gençlik Kolları olarak İzmir’deki depremzede vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olduklarını belirten SİNDEF Gençlik Kolları Başkanı Fatih Kocataş, kampanyayı düzenlemelerinde destek olan herkese teşekkür etti. Kocataş; “İzmir Deprem bölgesi yardım organizasyonumuz kapsamında topladığımız battaniyelerimiz deprem bölgesine yola çıktı. 2 bin battaniye ve gıda kolilerimizle İzmir'de depremzedelerimizin yanındayız. Bu duyarlığı sergileyen Genel Başkanımız Sayın Hasan Dalkıran, yönetim kurulu üyelerimiz, meclis başkanımız, bölge başkanlarımız, kadın kolları başkanımız, dernek başkanlarımız ve değerli hemşerilerimize teşekkür ederiz. Allah hayrımızı kabul etsin” dedi. 

SİNDEF Gençlik Kollarına düzenlemiş olduğu bu anlamlı kampanya için teşekkür eden SİNDEF Genel başkanı Hasan Dalkıran, SİNDEF olarak depremzede vatandaşların yanında olduklarını belirtti. Dalkıran; “SİNDEF Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Fatih Kocataş ve ekibinin düzenlemiş olduğu erzak ve battaniye kampanyasında emeklerinden dolayı canı gönülden kutluyorum. Bizlerde depremzede ihtiyaç sahibi olan ailelere ulaştırılmak üzere İzmir AFAD merkezine teslim ettik .

Bu vesile ile İzmir Sinoplular Derneği Başkanı Mustafa Tüysüz ve Başkan Vekili Recep Tezon ile önceki dönem İzmir Sinoplular Başkanı Hüseyin Ayrancıgil  ve  Emin  Gemici beye bizlere eşlik ettikleri için teşekkür ederiz” diye konuştu.

Editör: Vitrin Haber