Spor eğitmenliğinin yanı sıra amatör olarak müzikle de uğraşan Karaca, haberlerden etkilenerek evinde kendi imkanlarıyla kurduğu stüdyoda şehit düşen askerler için "Şehidimin kanı" adını verdiği bir şarkı besteledi. Karaca'nın sosyal medyada paylaştığı eser oldukça beğenildi.

Karaca gazetecilere, Afrin'de şehit düşen askerlerin hiçbir zaman unutulmaması gerektiğini, kendisinin yaptığı şarkıyla topluma mesaj vermek istediğini anlattı. 

Karaca, şarkının kötü niyetlerin karşısında kapı gibi duracağını belirterek, şöyle konuştu: "Televizyonda şehit haberlerini izlediğimde onların isimleri geçiyordu ama onlar sadece bir isim değil, bizler için, ülkesi için canını feda eden birer kahramanlardı. Maalesef ülkemizde özellikle gençlerin bir kısmı gündemden uzak duruyor veya uzak durmaları sağlanıyor.

Şunun iyi bilinmesi gerekir, evet onlar birer şehit ancak onların da anne babaları, aileleri, eşleri, çocukları var. Bu ülke insanlarının şehitlerimizi her gün hatırlamaları ve anmaları gerekir. Ben yaptığım şarkıyla topluma bir mesaj vermek istedim. İstiyorum ki insanlar yolda yürürken, dolmuşta giderken, evlerinde bu şarkıyı dinlesinler ve şehitlerimizi her an hatırlasın." 


 
Editör: Vitrin Haber