Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Serdar Dülger, komutanlığı ile ilgili temaslarda bulunmak üzere geldiği Sinop'ta Vali Dr. Ahmet Cengiz'i makamında ziyaret etti.  

Dün sabah saatlerinde Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ait askeri helikopterle Sinop Havaalanı'na gelen Tümamiral Serdar Dülger, daha sonra Sinop Valiliği'ni ziyaret etti. 

Valilik şeref defterini imzaladıktan sonra Vali Dr.Ahmet Cengiz'i makamına geçen Tümamiral Serdar Dülger, Vali Cengiz ile uzun süre sohbet etti. Tümamiral Dülger, ziyaret sonunda Vali Cengiz'e şilt ve sahil güvenlik amblemli kravat hediye ederken Vali Cengiz'de Tümamiral Dülger'e el yapımı Sinop'a özgü gemi maketi hediye etti. Ziyarette, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Sahil Güvenlik Kurmay Kıdemli Albay Süleyman Yaraman, Sinop İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Mehmet Erkan Arıkan ile İl Emniyet Müdürü Şeref Aytekin'de hazır bulundu. Ziyaret ardından Tümamiral Dülger, komutanlığa bağlı birimleri yerinde görmek ve ziyaret etmek amacıyla valilikten ayrıldı.

Tümamiral Serdar Dülger akşam saatlerinde helikopterle Bartın'ın Amasra ilçesine geçti.

Editör: Vitrin Haber