Sinop İl Özel İdaresi Genel Sekreter vekiliyken görevden alınması ardından kendisiyle ilgili bir internet haber sitesinde yapılan haberlerle tepki gösteren İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Murat Özmen açıklama yaptı. 

VEREMEYECEĞİM HİÇ BİR HESABIM YOKTUR
Haberleri şahsına ve ailesine yönelik karalama, yalan ve iftira içerikli asılsız ve mesnetsiz haberler olarak nitelendiren Murat Özmen yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Kasım 2018 ve Kasım 2019 tarihleri arasında Sinop İl Özel İdaresinde Genel Sekreter Vekilliği dönemimde Sayın Valimizin önderliğinde ilimiz kaynaklarını tasarruflu ve verimli kullanarak tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte başarılı bir dönem geçirdik. Görevim süresince yapmış olduğumuz iş ve işlemlerle ilgili kurumum ve şahsım adına veremeyeceğimiz hiçbir hesabımız yoktur. Özel İdare üzerinde farklı hesapları olan çıkar çevreleri bu hesaplarını gerçekleştiremeyeceklerini anladıklarından kurumum ve şahsım yıpratılarak hedeflerine ulaşmayı amaçlamaktadırlar. 27 Yıllık devlet memurluğumda verilen her görevi üstün başarı ve gayretle yapmaya çalışmaktayım. Bu nedenledir ki görevim süresince amirlerim tarafından teşekkür, takdir, üstün başarı ve aylıkla ödüllendirildim"

YASAL HAKLARIMI KULLANACAĞIM
Konuyla ilgili suç duyurusunda bulunduğunu belirten Murat Özmen: "Hakkımda aslı olmayan beni ve ailemi yıpratmaya yönelik asılsız ve mesnetsiz haber yapan ve servis edenlerle ilgili Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduğumu ve hukuk önünde her türlü yasal hakkımı arayacağımı, bu konuda yüce Türk adaletine güvenimin tam olduğunu basınımıza ve halkımıza saygıyla duyurulur"
 

Editör: Vitrin Haber