İlk olarak Sinop Adliyesi'ne giderek mazbatasını alan Uzun, adliye çıkışında ailesi, meclis üyeleri ve partililerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Uzun burada yaptığı açıklamasında, “Seçim çalışması boyunca söylediğimiz söz verdiğimiz bütün hizmetleri yapacağımıza söz veriyorum. Erfelek halkı rahat olsun. Bütün verdiğimiz sözler yerine getirilecektir” dedi. 

Daha sonra Uzun, meclis üyeleriyle birlikte Erfelek Belediyesi'ne geçti. Erfelek Belediyesi'nde birim amirleri ve belediye personeli tarafından çiçeklerle karşılanan Erfelek'in yeni Belediye Başkanı Mehmet Uzun, eski Başkan Muzaffer Şimşek'tan makamda görevi teslim aldı. Mehmet Uzun'u kucaklayan Şimşek, yakasından çıkarttığı Erfelek Belediyesi'nin rozetini yeni başkanın yakasına taktı. 

Başkan Mehmet Uzun'a başarılar dileyen Muzaffer Şimşek, “Yaklaşık 10 yıldan bu yana sürdürdüğüm belediye başkanlığı görevini bugünde onur ve gururla sorunsuz bir şekilde Mehmet Uzun kardeşime vermekten mutluluk duyuyorum” diye konuştu. Aktif siyasete bu gün itibariyle veda ettiğini belirten Şimşek, ihtiyaç duyulduğu her an rahatlıkla kendisinin aranabileceğini, bundan da onur duyacağını söyledi.  

Editör: Vitrin Haber