Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Gazeteci Serhat Özşahin'in konuğu oldu.

Sinop'a dair önemli başlıkların ele alındığı röportajda Maviş, geçtiğimiz günlerde Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un Sinop ziyaretiyle birlikte tekrar gündeme gelen kale surlarının önünün açılması kapsamında gerçekleştirilmesi kararlaştırılan yıkımlar ve bununla birlikte yapılacak olan Sinop Kent Meydanı projesi hakkında gelinen son noktayı açıkladı. Yine Sinop'ta yapılacak olan 300 konutlu TOKİ projesi, Nisi Göleti alanında yapılması planlanan Millet Bahçesi, Sinop Çevre Yolu Projesi ve Karadeniz Sahil Yolunun devamı niteliğindeki Sinop-Ayancık-Türkeli yolu hakkında önemli bilgiler veren Maviş, gurbetçilerin merakla beklediği Sinop-Almanya direkt uçuşları hakkında da açıklamalarda bulundu. Dr. Nazım Maviş ayrıca Sinop'a kazandırılacak yeni stadyum ve spor salonu hakkında Vitrinhaber takipçilerine önemli bilgiler sundu. 

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ayrıca Sinop'un önemli yerel dinamikleri olan meslek odaları ve STK temsilcileriyle dün gerçekleştirdikleri Ankara çıkartması öncesi yaptığı açıklamada, Bakanlıklar nezdinde yapılacak ziyaretlerle ilgilide ön bilgi verdi. 

ZİYARETLER DÜN GERÇEKLEŞTİ
Nazım Maviş İl Başkanı Uğur Giresun, İl Genel Meclisi Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salim Akbaş, Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Gürsel Öz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu, Organize Sanayi Bölgesi Başkanı, 1. ve 2 Kısım Sanayi Sitesi başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Sinop'taki yatırımlarla ilgili; Enerji Bakanı Fatih Dönmez, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Adalet Bakanımız Sayın Abdülhamit Gül, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın ziyaret edileceğini de açıkladı. Ziyaretin dün gerçekleştirildiği öğrenildi.  

RÖPORTAJI VİDEOLU İZLEYEBİLİRSİNİZ

Editör: Vitrin Haber