Türk Kızılay’ı Sinop Şube yönetimi ve kadın kolları üyeleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Sinop Huzurevini ziyaret ederek, huzurevinde kalan kadınların bu anlamlı günlerini kutlayarak birer karanfil hediye ettiler.

Sinop Huzurevi’ne geçekleştirilen 8 Mart Dünya Kadınlar günü ziyareti esnasında Türk Kızılay’ı Sinop Şube yönetimi ve kadın kolları üyeleri, huzurevi sakinleri ile sohbet ederek onlara çikolata ikramında bulundular.
Sinop Kızılay Derneği Başkanı Mustafa Korucuoğlu; “Büyüklerimize gereken saygıyı her yerde ve her zaman göstermeliyiz. Huzurevimiz yeni hizmete girdi. Bizlerde ilk ziyaretimizi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla gerçekleştiriyoruz. Bundan sonra sık sık ziyaretlerimiz olacak. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle, başta şehit, gazi anneleri ve eşleri olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler dileklerimizle sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz ” dedi. 

Huzurevi sakinleri de, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken, unutulmamış olmanın mutluluğu ile Kızılay yetkililerine teşekkür ettiler.
Sinop Kızılay Şubesinin huzurevi ziyaretine Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Melih Keleş’de eşlik etti.

 
Editör: Vitrin Haber