Kocaeli ve Çevresi Sinop Dernekleri Federasyonu( KOSİDEF) 3.kez Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen İbrahim KARAOSMANOĞLU’nu yönetim kuruluyla ziyaret ederek, hayırlı olsun temennileriyle görevinde başarılarının devamını diledi.

 

KOSİDEF Genel Başkanı Bahattin DEMİRCAN ve Yönetim Kurulunun yaptığı ziyarette Sinop’u ve Sinopluları çok sevdiğini kaydeden KARAOSMANOĞLU “Uyumlu, çalışkan, dürüst, kanaat sahibi, problemsiz bir  hemşeri topluluğu Sinoplular. Yaşadıkları yere değer katıyorlar. Sinop’un istatistiklerde en mutlu il çıkması insanlarının şükür sahibi ve kanaat ehli olduklarının bir göstergesidir.”dedi.

 

KOSİDEF Genel Başkanı Bahattin DEMİRCAN Başkan KARAOSMANOĞLU’nu Sinop’u yerinde görmeye davet etti. Ziyarette önümüzdeki aylarda KOSİDEF organizasyonuyla 2 günlük bir Sinop ziyareti gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı. DEMİRCAN” Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Karaosmanoğlu çalışmalarıyla halkın gönlünü fethetmiş ve üçüncü defa Belediye Başkanı seçilmiştir. Bizler Kocaelili Sinoplular olarak Başkanımızı doyduğumuz yerden alıp doğduğumuz toprakları ziyaret etmek istiyoruz. Bu kapsamda daha önceki ziyaretimizde temellerini attığımız “Başkanımızla Sinop ziyaretini” en yakın zamanda gerçekleştirerek Sinop’un tanıtımı ve güçlenmesine katkı sunmayı hedefliyoruz. Ülkemiz sanayisinin kalbi olan Kocaeli ilimizin en yetkilisi olan Sayın Başkanımızı Sinop’a getirerek Sinop’un ekonomik anlamda önünün açılmasını da hedefliyoruz. KOSİDEF faaliyet gösterdiği İstanbul ve Kocaeli’de güçlü bir Sinop oluşması için çalışmalarına devam edecektir. “dedi.

Editör: Vitrin Haber