İstanbul Fuar Merkezinde (İFM) düzenlenen ve Sinoplu İş Adamları Derneği (SİAD) tarafından organize edilen Sinop’un ilk fuarı SİAD EXPO'nun Gala gecesi iş dünyasından, siyasetçilerine, medya kuruluşlarının temsilcileri ve önemli sivil toplum önderlerine kadar Sinoplu bir çok önemli isme ev sahipliği yaptı.

Küçükçekmece Paşa Garden'da gerçekleştirilen gala gecesinde sırasıyla SİAD Sosyal İşler Komisyon Başkanı Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakırbaş, Proaktif Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şahin, Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, Avrupa Sinoplular Derneği (ASİDER) Genel Başkan Yardımcısı Şirvan Ünal, 25. Dönem Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, SİAD Başkan Vekili İşadamı Mukadder Yıldırım ve SİAD Genel Başkanı Rafet Orhan birer konuşma yaptı. Programın sunuculuğunu yapan SİAD Genel Sekreteri Barbaros Baltacı ve Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel konuşmalarında organizasyona katılmayan vali ve bazı belediye başkanlarını sert bir dille eleştirdi. Yapılan konuşmalar ardından Sinoplu Sanatçı Utgu Güdü konser verdi. Gala gecesi gecenin geç saatlerine kadar devam etti. 

ELEŞTİRİ YOKSA ORADA İŞ YOKTUR
Konuşmasına SİAD EXPO'ya katılım sağlayan herkese ve gala gecesine katılanlar ile bu zamana kadar SİAD'a emeği geçenlere teşekkür ederek başlayan SİAD Genel Başkanı Rafet Orhan: "Evet ufak tefek birbirimize giydirmeler, sitemlerimiz olacak. Biz Sinopluyuz. Eğer bir şeylere kızılmıyor, bir şeylere sitem edilmiyorsa, orada hiç bir iş olmuyordur. Ben konuya böyle bakıyorum" dedi.

Editör: Vitrin Haber