Türkiye'nin büyük bölümünü ve Karadeniz bölgesini etkisi altına alan lodos nedeniyle bir çok ilde olduğu gibi Sinop'ta da eğitime ara verildi.

Konuyla ilgili Sinop Valiliği tarafından yapılan açıklamada; "Olumsuz hava koşulları ve şiddetli fırtına nedeniyle ilimiz ve tüm ilçelerimizde; 30 Kasım 2021 Salı günü tüm resmi ve özel okullar, özel eğitim kurumları, halkeğitim kursları, özel öğretim kursları bir gün tatil edilmiştir.

Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışan; hamile ve engelli çalışanlarımız ber gün süre ile idari izinli sayılacaklardır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

Sinop Üniversitesi'nden 1 günlük tatil kararı
Sinop Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan açıklamada da eğitime 1 gün ara verildiği açıklandı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "30 Kasım Salı günü (Bugün) Sinop genelinde beklenen olumsuz hava koşulları ve şiddetli yağış sebebiyle, Üniversitemizde ileri bir tarihte telafisi yapılmak üzere yüz yüze eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir. Ayrıca merkez ve ilçelerimizdeki birimlerde görev yapan hamile ve engelli personelimizin 30 Kasım 2021 Salı günü idari izinli sayılması kararlaştırılmıştır. Üniversitemiz öğrencilerine, personelimize ve kamuoyuna saygıyla duyurulur".

Editör: Vitrin Haber