Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 6. olağan il kongresine katılmak üzere geldiği Sinop'ta halka hitap etti. Erdoğan konuşmasında 16 Nisan referandumunda Sinop'un verdiği desteğe teşekkür etti. 

Kastamanu'daki programı ardından Cumhurbaşkanlığına ait uçakla Sinop Havalimanına gelen Erdoğan, burada  mülki erkan tarafından karşılandı. Askeri törren mangasını selamlayan Erdoğan'a Gazi İlköğretim Okulu öğrencileri İrem Demirtaş ve Muhammed Hamod tarafından çeçek takdim edildi. 
Kendisini karşılayan çocuklara çeşitli hediyeler veren Erdoğan, daha sonra Cumhurbaşkanlığına ait otobüsle halkı selamlayarak Uğur Mumcu Meydanına geldi. Burada Türk Bayrakları ile süslenen meydanda kendisini bekleyenlere hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 15 yıllık döneminde Sinop'ta yaptıkları yatırımlardan bahsetti. Sinop'ta uzun bir aradan sonra yeniden bulunmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Erdoğan; "Uzun bir aradan sonra 6. olağan kongremiz vesilesiyle buradayız. Sizin bu coşkulu katılımınızı görünce, kongreye girmeden önce sizleri selamlamak istedim. Az önce Kastamonu kongremizi yaptık. Maşallah orada da böyle büyük bir coşku vardı. Orada da bu coşkuyu kardeşlerimizle paylaştık, şimdide Sinop'ta sizlerle bir aradayız" dedi. 

Erdoğan konuşmasının devamında, Sinop'ta 15 yıllık AK Parti iktidarı döneminde 10 katrilyon yatırım yapıldığını söyledi. 

AYRINTILARI VİDEOLU İZLEYEBİLİRSİNİZ....atılma
k üzere Atatürk Spor Salonuna geçti.
Editör: Vitrin Haber