Erbakan Vakfı Sinop Temsilciliği tarafından düzenlenen iftar programında, aslen Sinoplu olan Milli Görüş Lideri eski başbakanlardan Merhum Necmettin Erbakan'ın Sinop'taki akrabaları bir araya geldi. İftar programına katılan önemli isimler arasında Merhum Erbakan'ın damadı Mehmet Altınöz'de yer aldı. 

Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Otelinde gerçekleştirilen programa: Erbakan Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, Genel Başkan Yardımcısı Bilal Okudan, Erbakan Vakfı Genel Sekreteri Araştırmacı Yazar Doğan Bekin, Erbakan Vakfı Bölge Başkanı Mustafa Barutçu, Erbakan Vakfı Samsun İl Başkanı Suat Zor, Erbakan Vakfı Sinop İl Başkanı İsmail Teziç ile Necmettin Erbakan’ın Sinop’ta yaşayan akrabaları ve Erbakan Vakfı üyeleri katıldı. 
Programa katılması beklenen Milli Görüş Lideri ve eski Başbakan merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın kızı Elif Erbakan Altınöz ise eniştesi Osman Çatak’ın ani vefatı nedeniyle iftar organizasyonuna katılamadı. 
İftar yemeği sonrasında okunan Kuran-ı kerim tilaveti ile devam eden programda Erbakan Vakfı Sinop İl Başkanı İsmail Teziç, Erbakan Vakfı Samsun İl Başkanı Suat Zor, Erbakan Vakfı Genel Skreteri Araştırmacı Yazar Doğan Bekin ve Erbakan Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından Erbakan Vakfı Sinop İl Başkanlığında devir teslim töreni gerçekleştirildi. Uzun süredir Sinop’ta Erbakan Vakfı İl Başkanlığı görevini yürüten İsmail Teziç görevi vakıf üyesi ve aynı zamanda Necmettin Erbakan’ın da akrabalarından olan Kayıhan Özkaptan’a devretti.
Program çekilen aile fotoğrafı ile sona erdi.
Editör: Vitrin Haber