Polis Evi’nde düzenlenen resepsiyona, CHP Sinop Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Barış Karadeniz, Belediye Başkanı Baki Ergül, Sinop Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Serap Ustaoğlu Tırıl, Sinop Barosu Başkanı Av. Hicran Kandemir,  Vali Yardımcısı ve İl Özel idaresi Genel Sekreteri İzzet Ercan, Vali Yardımcısı Mehmet Tanışır, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ve eşi Songül Dağdeviren,  İl Jandarma Komutanı J. Kd.  Alb. Halil Altıntaş ve Eşi Nurhan Altıntaş, Askerlik Şubesi Başkanı ve Garnizon Komutanı Personel Bnb. Cevdet Alper Batu, Doğa Koruma ve Milli Parklar 10. Bölge Müdürü Hasan Başyiğit, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, İl Genel Meclisi üyeleri, muhtarlar,  şehit yakınları ve gaziler, basın mensupları, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri  ve çok sayıda davetli eşleriyle birlikte katıldı.
 
Resepsiyonda Vali Köksal Şakalar ve Eşi Müslime Şakalar, masaları dolaşarak misafirleriyle sohbet ederek, Cumhuriyet Bayramını kutladı.
 
29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 95.yılı pastası Sinop Valisi Köksal Şakalar ve Eşi Müslime Şakalar, CHP Sinop Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Barış Karadeniz ve  Belediye Başkanı Baki Ergül tarafından kesildi.
 
Resepsiyona katılan davetliler, Sinop İMKB Şehit Ertan Yılmaztürk Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinden oluşan orkestranın seslendirdiği şarkılara ve marşlara eşlik ederek güzel bir gece geçirdi.
 
Cumhuriyet Resepsiyonu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 95. yılı pastasının kesilmesinin ardından sona erdi.
Editör: Vitrin Haber