Bugün öğle saatlerinde Havayolu ile Sinop’a gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, ilk olarak Sinop Valiliğini ziyaret etti. Burada kendisini bekleyen protokolü tek tek selamlayan Oktay, valilik şeref defterini imzaladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, daha sonra basına kapalı gerçekleşen ziyarette Vali Köksal Şakalar'dan kentle ilgili brifing aldı.

Oktay’ın Valilik ziyaretinde İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Halil Altıntaş da hazır bulundu.

Valilik ziyareti ardından, beraberindeki heyetle Meydankapı Mahallesi Tersane bölgesinde esnaf ziyareti gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, vatandaşlarla sohbet etti.

Oktay'a, ziyaret ettiği bir balıkçıda pişirilmiş mezgit ve barbunya ikram edildi. Balıkların tadına bakan Oktay, çalışanlara hayırlı işler diledi. 

Kendisine balkonlardan sevgi gösterinde bulunanları selamlayan Oktay, çocuklara da oyuncak dağıttı. 

Çevrede bulunan çay bahçelerini de gezen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, burada vatandaşlarla sohbet ederek birlikte simit yedi.  Fuat Oktay, Sinop Adalet Sarayını da ziyaret ederek, Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar Öksüz ile görüştü.  Daha sonra Organize Sanayi Bölgesini ziyaret eden ve burada sanayicilerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Çöpcü’nün Saat 18.30’da Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen proje tanıtım toplantısına katılmasının ardından Sinop’tan ayrılacak.

Fuat Oktay, Sinop Adalat Sarayını da ziyaret ederek, Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar Öksüz ile görüştü.

Editör: Vitrin Haber