Ciltteki Kusurları Kapatıcı Ürünler

Cilt üzerinde bulunan kusurları kapatmak için kullanılan kapatıcı cilde pürüzsüz bir görünüm sağlamaktadır. Diğer adı concealer olan kapatıcı gözaltı morluklarını, sivilcelerinizi gizlemek için de kullanılmaktadır.

Ciltteki pürüzleri ve ton eşitsizliklerini gidererek aydınlık ve canlı bir görünüm de sağlar. Makyaj yapımında en çok dikkat edilen malzemelerin başında kapatıcı gelmektedir.

Çünkü cilt tonuna ve cilt tipine uygun bir ürün tercih etmek gerekir. Eğer cilt tipi ve tanıma göre kapatıcı kullanılmazsa istenen sonuç alınmaz.

Kapatıcı Çeşitleri

Makyaj malzemelerinin olmazsa olmazı kapatıcılar krem, likit ve Stick şeklinde tercih edilmektedir.

Cilt tipinize ve kullanım şekline göre kapatıcı tercih edilmelidir. Likit kapatıcılar; kuru ciltler için çok yönlü kullanım sağlar.

Likit kapatıcılar hafif ürünler olup kusur kapatırken cilde güzel görünüm de sağlar. Krem kapatıcı çeşitleri karma ciltler için idealdir.

Kapatıcılık seviyeleri ortadadır. Stick kapatıcılar da yağlı ciltler için birebirdir. Pudra ve saten bitişe sahip olan Stick kapatıcılar yağlı ciltlere tam kapatıcılık sağlar.

Kapatıcı seçimi cilt tipine göre tercih edilmelidir. Sizler de https://www.kozmela.com/kapatici-concealer adresinden erişebilirsiniz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber