Başkan Çakıcı'nın bir çok taraftarı 'İstifa etme başkanım' diye slogan atarken, Çakıcı eşiyle birlikte geldiği belediye binası önünde kalabalığa hitap etti.

Çakıcı, "Gece gündüz sizin yüzünüzü ak etmek için çalıştım. Sizlere hizmet etmekten, AK Partili olmaktan gurur duydum. Bana ve size bu ayrılış yakışmadı. Ama ben sizlere yanlış yapmadım. 6 ay öncesinden fake hesaplarla , sahte hesaplarla kirletmelerle başlayan bir sürecin sonuna geldik. Yaptığımız istişareler ardından partimi, Boyabat'ı, sizleri düşünerek istifa kararı alıyorum" dedi.

Başkan Çakıcı'yı destekleyenler, konuşma sırasında "İstifa etme" diye bağırdı. Çakıcı son sözünü tamamlamadan taraftarları istifa sözünün duyulmaması için mikrofonu elinden almaya çalıştı.

Başkan Şefik Çakıcı konuşması ardından vatandaşlar tarafından omuzlara alındı. Başkan Çakıcı bu sırada göz yaşlarına hakim olamadı. Meydanda toplanan çok sayıda Boyabatlı, başkanın istifa açıklamasına tepki gösterdi. Sloganlarla başkanın istifanı kabul etmediklerini dile getiren vatandaşlar, başkan Çakıcı'nın görevine dönmesini istedi.  

Başkan Şefik Çakıcı'nın bir kadınla birlikte çektirdiği ileri sürülen fotoğraflar sosyal medyada servis edilmişti. 

Şefik Çakıcı Kimdir ?
12 Aralık 1975Te Boyabat’ta doğan Şefik Çakıcı, Çatpınar Köyü İlkokulundan sonra Mehmet Akif Ersoy Ortaokuluna devam etmiş ve Mehmet Akif Ersoy Lisesinden mezun olmuştur, işletme alanında lisans eğitimini tamamlayan Şefik Çakıcı, evli ve üç çocuk babasıdır.

1995*ten 2014 yılına kadar ticaretle ile iştigal eden Şefik Çakıcı, 2014 yılında yapılan mahalli seçimlerde Boyabat Belediye Başkanı oldu.

Milli Geçnlik Vakfı Yöneticiliği ve Başkanlığı, Fazlet Partisi Gençlik Kolları üyeliği, AK Parti Boyabat İlçe Teşkilat Başkanlığı, AK Parti Boyabat Gençlik Kollan başkanlığı, 2 Dönem AK Parti Boyabat ilçe Başkanlığı, Kent meclis Yönetim Kurulu üyeliği, Kızılay Yönetim Kurulu üyeliği ve Sinop Ticaret Odası üyeliği yaptı.

Editör: Vitrin Haber