Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konulardan biri olan doğalgazın ilçeye geliş tarihiyle ilgili müjdeyi verdi. Çakıcı, yıl içerisinde doğalgaz altyapı çalışmalarının şehir içinde de başlayacağını açıkladı.

Topalçam mevkiinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Çakıcı, çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü, işin zor bölümünün tamamlandığını, Boyabat'a doğalgazın 2019 yılı sonlarında ilçeye geleceğinin müjdesini verdi.

Konutlar kullanıma hazırlanacak
Doğalgazın Boyabat için hayati önem arz ettiğini kaydeden Çakıcı, 2019 yılı sonunda Boyabat'ta doğalgazın yakılacağını belirterek, "Baharda doğalgaz altyapı çalışmaları Boyabat Organize Sanayi Bölgesinde başlayacak. Yıl sonuna doğru da şehir içindeki konutlar gaz kullanımı için hazır vaziyete getirilecek. Vatandaşlarımızın gönlü rahat olsun. Yetkili firma gece gündüz demeden kalabalık bir ekiple çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Biz de buna şahit olduk. Hemşehrilerimize müjdeli haberler verelim, durumu yerinde görelim diye bu ziyareti gerçekleştirdik. Yanılmadık, çalışmaların çok iyi gittiğini yerinde gördük, ikna olduk, mutlu olduk. Başta AK Parti Sinop Milletvekilimiz Sn. Nazım Maviş olmak üzere, Akmercan Sinop Bölge Müdürü Necmettin Erikçi ve Akmercan Yetkilisi Özkan Topal'a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Boyabat'ımıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Editör: Vitrin Haber