Geçen hafta beyin kanaması geçiren Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ESO) Başkanı Ali Fevzi Tütüncü (62) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Bayramın birinci günü Kiraztepe mevkisindeki sahilde yazlığı bulunan Ali Fevzi Tütüncü, deniz botu şişirdiği sırada aniden fenalaşmış, ardından Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış ve Başkan Tütüncü'ye beyin kanaması teşhisi konulmuştu. Tütüncü, durumunun ciddiyetini koruması nedeniyle, Samsun Medical Park Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakıma alınmıştı. Başkan Tütüncü'nün beynindeki bir damarın çatlayarak, kanamaya neden olduğu öğrenilmişti. 

Bir haftadır yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veren Ali Fevzi Tütüncü'nün dün hayati fonksiyonlarında azda olsa düzelme meydana gelmesi ve tedaviye olumlu tepki vermeye başlaması herkesi sevindirmişti. 

Ancak kötü haber bu gün öğle saatlerinde geldi. Durumu ağırlaşan Ali Fevzi Tütüncü yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 

Yaklaşık 20 yıldır Sinop Esnaf Sanatkarlar Odası başkanlığı yürüten Ali Fevzi Tütüncü'nün ani ölümü esnaf ve sanatkarlar camiasında ve tüm Sinop kamuoyunda büyük üzüntüye neden oldu. 

Tütüncü'nün cenazesi yarın Alaaddin camiinde öğlen namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından çukurbağ mezarlığında toprağa verilecek.

62 yaşındaki Tütüncü 2 çocuk babasıydı. 







Editör: Vitrin Haber