Sinop Kültür Merkezinde büyük bir katılımla gerçekleştirilen Genel Kurul’a AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Belediye Başkanı Barış Ayhan, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, Sinop Esnaf Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yüksel, Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu, Sinop Ticaret İl Müdürü Yavuz Selim Aykan, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları, STK temsilcileri. çevre illerden kooperatif başkanları, bölge birlik başkanları, bölge esnaf oda başkanları, Sinop ilçelerinin kooperatif başkanları ile Sinop'taki meslek odalarını başkanları katıldı.

Divanın teşekkülü, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan genel kurulun divan başkanlığını Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın'ın yaptı. 

Yapılan konuşmalar sonrasında genel kurulda Başkan Gürsel Öz tarafından divana sunulan liste oylanarak kabul edildi. 22 yıldır başkanlık görevini sürdüren mevcut başkan Cemal Gürsel Öz böylece güven tazeleyerek daha güçlü şekilde tekrar başkanlığa seçilmiş oldu. 
 

Editör: Vitrin Haber