Medipol Başakşehir Futbol Kulübü tarafından Sinop Kızılay Şubesine bağışlanan araç törenle şube yetkililerine teslim edildi. Araçlardan biri ise, Türkiye Kızılay Derneği Sinop Şubesi'ne bağışlandı.

İstanbul Medipol Başakşehir Futol Kulübü, Türkiye Kızılay Derneğinin iyilik filosunda kullanılmak üzere 15 hizmet aracı hediye etti. Araçlar düzenlenen törenle 15 ayrı şubenin yetkililerine teslim edildi. İstanbul Başakşehir Stadyumurda düzenlenen teslim törenine; Medipol Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Türk Kızılayı Genel Başkan Vekili İsmail Hakkı Turunç, Genel Sekreter Hüseyin Can, Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tan ile Sinop'tan Şube Başkan Yardımcısı Yakup Üçüncüoğlu ve diğer şubelerin yetkilileri katıldı. 

Törende konuşan Türk Kızılayı Genel Başkan Vekili İsmail Hakkı Turunç, Kızılayın sadece Türkiye'de değil, dünyanın dört bir tarafında ihtiyaç sahiplerinin yanında olduğunu söyledi. İnsani yardım çalışmalarında kullanılmak üzere ihtiyaçları olan araçlar için proje yaptıklarını kaydeden Hakkı Turunç, bu kapsamda 'İyilik Filosu'na en büyük desteğin Medipol Başakşehir Futbol Kulübünden geldiğini dile getirdi.

Medipol Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ da bundan sonra da her zaman Medipol Başakşehir ailesi olarak Türk Kızılay'ının yanında olduklarını kaydetti. 

BAŞKAN GÜMÜŞDAĞ'I SİNOP'A DAVET ETTİ
Teslim törenine katılan Şube Başkan Yardımcısı Yakup Üçüncüoğlu, aracın anahtarını Kulüp Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın elinden aldı. Yakup Üçüncüoğlu Başkan Gümüşdağ'a Sinop'a özgü gemi maketi hediye etti. Sinop Kızılay Şubesi ve Sinoplular adına Başkan Göksal Gümüşdağ'a teşekkür eden Yakup Üçüncüoğlu, ayrıca kendisini de Sinop'a davet etti. 

Medipol Başakşehir Futbol Kulübü'ne ve genel merkez yöneticileri ile tüm emeği geçenlere teşekkür eden Sinop Kızılay Şube Başkan Yardımcısı Yakup Üçüncüoğlu, aracın Sinop'a hayırlı olmasını diledi. 

Medipol Başakşehir Futbol Kulübü'nün bağışladığı araçlar İstanbul Tuzla, İstiklal ve Başakşehir Kızılay Şubeleri ile ülke genelinde; Sinop, Aksaray, Samsun Canik, Gümüşhane, Bitlis, Bursa Orhangazi, Kırıkkale, Trabzon, Kırklareli, Edirne, Iğdır ve Yozgat Kızılay Şubeleri tarafından insani yardım çalışmalarında kullanılacak.



 
Editör: Vitrin Haber