Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sinop Milletvekili Barış Karadeniz yılbaşını görevleri başında karşılayan kamu çalışanlarını ziyaret etti.

Başkan Barış Ayhan, Miiletvekili Karadeniz 112 Komuta Merkezi, İtfaiye Müdürlüğü, YEDAŞ Hizmet Binası, Atatürk Devlet Hastanesi, nöbetçi olan Buket Eczanesi, Sinop Emniyet Müdürlüğü Merkez Karakolu ve Deniz Liman Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek çalışanlara işlerinde kolaylıklar diledi. 

Belediye Başkanı Barış Ayhan ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada; "Bizler için bayram yılbaşı demeden, mesai mefhumu gözetmeden çalışan kamu kurum ve kuruluşlarımızı ziyaret ettik. Yeni yılı görevleri başında karşılayan çok kıymetli çalışanlarımıza işlerinde kolaylıklar, yeni yılda da işlerinde başarılar diledik. Bizleri güler yüzle karşılayan hemşehrilerimize teşekkür ediyor, bu vesileyle yeni yıllarını bir kez daha kutluyorum" dedi.

Ziyaretlerde Başkan Ayhan ve Karadeniz'e Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Hakan Sönmez, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Av. İnan Savaş Yüksel ve Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tolga Kara eşlik etti. 

Editör: Vitrin Haber - Gülay Yıldırım Kavak