Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, bakanlığı ile ilgili bir dizi inceleme ve açılışlarda bulunmak üzere Sinop'a geldi.

Özel uçakla dün öğle saatlerinde Sinop Havalimanı'na inen Bakan Yıldırım, ilk olarak Sinop Valiliği'ni ziyaret etti. Valilik önünde tören mangasını selamlayan ve daha sonra valilik özel defterini imzalayan Bakan Yıldırım, Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz ile makamında bir araya geldi. 

Vali Cengiz, Bakan Yıldırım'a Sinop ve yapılan yatırımlar ile ilgili brifing verdi. Ziyaret sonunda Vali Cengiz, Bakan Yıldırım'a Sinop'a özgü gemi maketi hediye etti. Valilik ziyareti ardından Sakarya Caddesi güzergahından yürüyerek AK Parti İl Başkanlığı birasına gelen Bakan Yıldırım, burada büyük bir partili grup tarafından karşılandı.

AK Parti'ye üye olan merkeze bağlı Ordu Köyü Muhtarı Ahmet Canel ile Bostancılı Köyü Muhtarı Mustafa Sezer'e parti rozeti takan Bakan Yıldırım, parti çalışmaları hakkında da bilgi aldı. Toplantı basına kapalı devam etti. AK Parti'de ki programda teşkilat üyelerinin yanısıra AK Parti'nin eski vekilleri Cahit Can ile Prof. Dr. Abdurrahman Dodurgalı'da hazır bulundu.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım daha sonra Sinop Belediyesi'ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Baki Ergül ile makamında bir süre görüşen Bakan Binali Yıldırım, daha sonra Demirciköyü Balıkçı Barınağı'nın açılışına katıldı. 


Ayrıntıları VİDEOLU izleyebilirsiniz...
Editör: Vitrin Haber