Akliman Tabiat Parkına girişlerin ücretli hale getirilmesi ardından yaşanan tepkilersonrası işletmeci kapının kaldırılması kararı aldı. .

İsletme sahibi Aslan Deniz,  Akliman bölgesine konuşlandırılan kapının kaldırılarak Hamsilos'un girişine konuşlandırılacağını, sorumlulukları altında bulunan Akliman'ın girişlerini tüm vatandaşlara kendi inisiyatifleri doğrultusunda ücretsiz yaptıklarını açıkladı. Aslan Deniz bölgenin temizlik ve tüm bakımlarınında kendileri tarafından yapılacağını kaydetti.

İşletmeci Aslan Deniz: "Konuyla ilgili kimse üzülmesin istedik. Kapıyı iptal ettik ve Hamsilos'un girişine kapıyı koyduk. Yani çaparacıların ilerisinden kapatıyoruz. Balıkçılarımız da vatandaşlarımızda para vermemiş olacaklar. Bu konuda bir mecburiyetimiz yoktu, ancak Sinopluların isteklerini, taleplerini yerine getirdik. Bu alan hala bizlerin sorumluluğunda. Sadece vatandaşlarımızdan bu alanı temiz kullanmaları talebimiz var. Biz hiç bir resmi değişiklik olmadan, kendi inisiyatifimizle kapıyı kaldırıyoruz" dedi. 

Editör: Vitrin Haber