Yaklaşık 2 yıldan bu yana Sinop’ta 1,5 ile 12 yaş arası çocuklara hizmet veren ZıpZıp Baba Eğlence Merkezi, çocukların hoşça ve güven içerisinde vakit geçirebilecekleri eğlence merkezi olması özelliğinin yanı sıra gerçekleştirdiği sosyal faaliyetleri ile de adından sıkça söz ettiriyor. 

ZıpZıp Baba Eğlence Merkezi Sahibi Musa Özen, son olarak Sinop Sevgi Evlerinde barınan çocukların kullanmaları için merkeze bir adet trambolin armağan etti. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş, İl Müdür Yardımcısı Harun Köksalan ve kurum yetkililerinin de katılımıyla merkez bahçesine yerleştirilen trambolin çocukların hizmetine sunuldu. 

ZıpZıp Baba Eğlence Merkezi olarak amaçlarının ticari kazancın ötesinde, ülkemizin geleceği çocukların mutluluğu olduğunu belirten ZıpZıp Baba Eğlence Merkezi Sahibi Musa Özen bu sebeple çocukların faydalanacağı her türlü projenin içerisinde olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. 

Çocukları mutlu etmenin, onların yüzlerindeki gülümsemeyi görmenin her şeyden daha kıymetli olduğunu belirten Sinoplu çocukların ZıpZıp Babası Musa Özen, bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da bu tür faaliyetleri gerçekleştireceklerini ifade etti. 

Özen; “Benim için en önemli şey çocukların topluma faydalı birer birey olarak yetiştirilmeleridir. Benim ana felsefem anne babaya saygılı, ahlaklı, kötü alışkanlıklardan uzak topluma iyi bir nesil yetiştirilmesi. Bu da öncelikle mutlu çocukları yetiştirebilmekten geçiyor. Benim bunlar dışında hiçbir amacım yok. Önemli olan çocuklarımızın çok iyi bir şekilde örf ve adediyle yetişmesi. ZıpZıp baba olarak elimden ne geliyorsa çocuklar için her türlü desteği sağlayacağım. Benim her bir yatırımım, her bir projem çocuklar yönelik olacak. Bu vesile ile bu güzel merkezimizde barınan çocuklarımızın da mutlu olmalarını istedik. Merkezimizin bahçesine kurulan trambolinde yavrularımız hoşça vakit geçirecekler. Onların şen kahkahaları burada yankılanacak. Bundan daha güzel ne olabilir ki?. İnşallah ilerleyen dönemlerde daha değişik sürprizlerle çocuklarımızı mutlu etmeye devam edeceğiz” dedi. 

Çocukların bu güzel sürprizle çok mutlu olacaklarını ifade eden Sevgi Evleri yöneticileri anlamlı davranışından dolayı ZıpZıp Baba Eğlence Merkezi Sahibi Musa Özen’e teşekkür ettiler. 

Bu bir "Advertorial"dir.
 
Editör: Vitrin Haber