Zıpzıp Baba Nisan ayında 'Çocuklarına Özgüvenli Yaşamayı Öğretiyor’ adlı şarkı yarışması düzenliyor.

Kısa süre içerisinde Sinop’ta çocukların sevgilisi haline gelen Zıpzıp Baba, çocuklar için yeni bir vizyon daha getiriyor. Zıp Zıp Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Musa Özen çocuklara özgüven aşılamak amacıyla 21 Nisan 2016 akşamı saat 19.00’da de Halk Eğitim Salonunda 4-5 yaş arasında 20 erkek 20 kız olmak üzere toplam 40 çocuğu mikrofonla tanıştırarak, çocuklara özgüven aşılayacak.

Yarışma öncesi konu ile ilgili uzman bir psikolog tarafından ebevynlere brifing verilecek ve katılımcı çocuklara çeşitli hediyeler yarışma birincisine ise özel ödül verilecek.

Yarışmayla ilgili bilgi veren İşadamı Musa Özen, “Zıpzıp Baba İşletmesi olarak amacımızız sadece ticari değil bilinçli gelecek nesiller yetiştirmek olduğunu daha öncede söylemiştik. Bu kapsamda İşletme olarak 21 Nisan akşamı saat 19.00'da Halk Eğitim Salonunda yarım saat özel bir psikolog eşliğinde ebeveynlere brifing verecek. Ebeveynlere verilen brifingin ardından ise çocuklar mikrofonla kitlelere karşı rahat konuşabilmesi kendilerini rahat ifade edebilmeleri ve özgüvenlerini kazanmaları amacıyla yarışma programı adı altında şarkı söyleyecekler, kimileri ise masal anlatacak. Bu programda önemli olan çocukların kitleler karşısına çıkarak konuşabilmesi. Katılımcılara hediye verilecek. İşletmemize ses düzeni kurup mikrofon aldık çocuklara özgüven aşılamak amacıyla fakat çocukların bu konuda çok isteksiz olduğunu fark ettim. Bu olay benim bir anımı tetikledi.

Ben bundan 5 sene önce Türk Sanat Müziği korosuna gittim 6 ay bir parçaya çalışmıştık sahnede düet yapacaktım. Mikrofonu elime aldım yaşım 37 heyecandan dizlerimin bağı çözüldü. O kadar heyecanlandım ki yaşım 37 ve şarkının sözlerini unuttum. Çocuklarımız bunları yaşamasın bu korkularını yensin istiyorum.

Tamamen ücretsiz olarak hazırladığımız programda çeşitli animasyon gösterileri ve maskotlar olacak. Her ay bu gibi bilgilendirme ve yarışmaları düzenleyeceğiz her ay yarışma yaş grubu büyüklere doğru ilerleteceğiz. Bu sayede hem hoşça vakit geçirmeyi sağlayacağız. Hem de ailelerin çocuklarıyla gururlanmalarını sağlayacağız. Ebeveyn ve çocukların bir arada vakit geçirmesini sağlayabilmek amacındayım.” dedi.

Advertorial


 
Editör: Vitrin Haber