Çanakkale Deniz Zaferinin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Sinop Limanına demirleyen TCG NUSRET(16) gemisi komutanları Vali Yardımcısı Ekrem Yaman’ı ziyaret etti.

Çanakkale Deniz Zaferinin kazanılmasında en büyük katkı sağlayan Nusret Mayın Gemisinin aslına sadık kalınarak inşa edilen TCG NUSRET(16) gemisinin 18 Mart Deniz Zaferini halkımıza anlatmak ve anısını yaşatmak için 17-19 Haziran ve 02-04 Temmuz tarihleri arasında İlimiz Limanına düzenlediği ziyaret programı kapsamında TCG NUSRET (N-16) Gemi Komutanı Deniz Yüzbaşı A. Burak Kandaş ve beraberindeki askeri personel Sinop Vali Vekili Ekrem Yaman’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette, TCG NUSRET(N-16) Gemi Komutanı Deniz Yüzbaşı A. Burak Kandaş, ziyaret programı hakkında Vali Vekili Ekrem Yaman’a bilgiler verdi. Daha sonra Vali Vekili Ekrem Yaman TCG NUSRET (N-16) gemisini ziyaret etti. Vali Vekili Ekrem Yaman gemi ziyaretinde askeri törenle karşılandı. Gemi Komutanı Deniz Yüzbaşı A. Burak Kandaş, Vali Vekili Ekrem Yaman ve beraberindekilere, Çanakkale Deniz Zaferinde büyük bir kahramanlık sergileyen TCG NUSRET(16) gemisi hakkında bir sunum gösterisi ille bilgiler vermesinin ardından gemiyi gezdirdi.
Gemi ziyaretine Sinop Vali Vekili Ekrem Yaman, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Jandarma Albay Şefaattin Serten, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Minoğlu’da katıldı.
Editör: Vitrin Haber