Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından Ocak ayında yapılacak genel kurul öncesi her iki aday çalışmalarını sürdürüyor. Mevcut Başkan Haydar Gündoğdu ile geçtiğimiz aylarda adaylığını açıklayan Yılmaz Öz'ün seçim kampanyaları oydukça renkli ve hareketle geçiyor. 

Son olarak Başkan Adayı Yılmaz Öz, Sinop merkez ilçeye bağlı köy ve mahalle muhtarları ile Yelken Kulübünde düzenlediği kahvaltı programında bir araya geldi. 
Yılmaz Öz ile listesinde yer alan ekip arkadaşları ve basın mensuplarının hazır bulunduğu programda konuşan Öz, birlik ve beraberlik mesajı verdi. 

Davete icabet eden tüm muhtarlara ve basın mensuplarına teşekkür eden yılmaz Öz, ekip arkadaşlarıyla birlikte odanın mevcut yönetiminden duydukları rahatsızlıktan ve odayı daha iyi yerlere getirme amacıyla aday olduklarını söyledi. 
Yılmaz Öz, "Özellikle odamızdan rahatsız olduğumuz, odamızı daha iyi yere getirmek ve güzel işler yapmak için aday olduk. Biz 1980 yılından bu yana Sinop'ta esnaflık yapıyor ve esnaflarımızla iç içeyiz. Dolayısıyla köylerimiz ve kentimizdeki esnafımızın bütün sıkıntıları çok iyi biliyoruz. Bu sorunları birlikte yaşıyoruz. Bunları gidermek için yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte bu yola çıktık. Görev verilirse, bu görevi en iyi şekilde yapacağımıza inanıyoruz. Davetimize icabet ettiğiniz için çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Program davete icabet eden muhtarlar ve Yılmaz Öz ile ekip arkadaşlarının birlikte çektirdiği hatıra fotoğraf ile son buldu. 

 
Editör: Vitrin Haber