Göreve yeni atanan Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Mücahit Taşkın, İhlas Haber Ajansı(İHA) Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen'i makamında ziyaret etti. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren İHA Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen, görevine yeni başlayan Taşkın'a başarılar diledi. 

Ziyarette açıklamalarda bulunan Mücahit Taşkın, "Genel Müdürlüğümüz tarafından, yerel medyanın gelişimine katkı sağlamak ve basında kaliteyi yükseltmek amacıyla geleneksel olarak düzenlenen 'Yerel Medya Özendirme Yarışması'nın 30.'sunun başvuruları 31 Ocak 2017 tarihine kadar devam etmektedir. 4 kategori ve 11 dalda yapılacak olan yarışmaya başvurular sanal ortamda olup, 'http://ymo.byegm.gov.tr/YMO' adresinden yapılmaktadır. Yarışma ilgi duyanlar web sitemizi ziyaret edip, 'http://www.byegm.gov.tr/turkce/faaliyet/' adresinden istedikleri bilgiye rahatlıkla ulaşabileceklerdir. Yarışmaya televizyon haberi, radyo haber programı ve 15 Temmuz'u en iyi anlatan fotoğraf (Mustafa Cambaz özel ödülü verilecek) ödülleri verilecektir. Bu nedenle radyo ve televizyonlar ile 15 Temmuz ve sonrasında özellikle Samsun, Ordu, Çorum, Tokat, Sinop ve Amasya illerdeki Demokrasi Nöbetlerini haber yapan başarılı medya mensuplarının yarışmaya ilgi göstermelerini istiyoruz" dedi.

Taşkın, yerel medyanın gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen "Yerel Medya Özendirme Yarışması"na medya mensuplarından ilgi beklediklerini sözlerine ekledi. 
Editör: Vitrin Haber