Müşteri Memnuniyeti uygulamalarına bir yenisini daha ekleyen YEPAŞ, Mobil Uygulamasını hayata geçirdi. Tüm maketlerden YEPAŞ Mobil Uygulamasını indirerek kolaylıkla işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
Yeşilırmak Elektrik Perakende Satış A.Ş. (YEPAŞ), Pandemi sürecinde Müşteri Memnuniyeti alanındaki yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek YEPAŞ Mobil Uygulamasını hayata geçirdi. Müşteri Hizmetleri Merkezlerine gitmeden tüm işlemlerin kolaylıkla Mobil Uygulama üzerinden yapılabileceği aktarıldı. App Store ve Google Play markerinden kolaylıkla indirilebilen Mobil Uygulama zamandan tasarruf etmenizi ve sağlığınızı riske atamamanızı sağlayacaktır.

SAĞLIĞINIZI RİSKE ATMAYIN!
Pandemi süreci başlangıcından bu yana tüm Müşteri Hizmetleri Müdürlüklerinde dezenfektasyon işlemlerini sürdüren YEPAŞ, müşterilerine Mobil Uygulamayla birlikte tüm işlemlerini Müşteri Hizmetleri Merkezlerine gitmeden Mobil Uygulamasını indirerek kolaylıkla yapılabileceği çağrısında bulundu.
YEPAŞ Genel Müdürü Arif AKŞAM yaptığı açıklamada, ‘’Müşteri Memnuniyeti ve tabii içinde bulunduğumuz Pandemi sürecinde önce çalışanlarımız ve sonra Müşteri Hizmetleri Merkezlerimize gelerek işlem yaptıran tüm vatandaşlarımızın sağlığı önceliğimizdir. Bu düşünce ile hareket ederek teknolojinin de getirisi doğrultusunda YEPAŞ Mobil Uygulamamamızı devreye aldık. Tek dokunuşla elektrikle ilgili tüm işlemlere hızlı bir şekilde ulaşılmasını sağlıyor. Müşteri Hizmetleri Merkezlerimize gelmeden Abonelik Yapma - Fesih İşlemleri, Borç Sorgulama, Fatura ödeme - görüntüleme, Başvuru Görüntüleme, Randevu alma, web Canlı desteğe bağlanma, Bilgi Güncelleme YEPAŞ Sosyal Medya Hesaplarına doğrudan bağlanma gibi işlemleri yapıyoruz ve geliştirmeye de devam edeceğiz.’’ Diye konuştu. 
 

Editör: Vitrin Haber