HSYK'nın yaz kararnamesi ile Sinop Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Seydişehir Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Şubesine ziyarette bulundu.

Dernek Başkanı Yakup Söğüt'ü makamında ziyaret eden Başsavcı Duygu Bayar, şehit ailelerinin ve kendilerinin çok önemli olduğunu söyleyerek, "Seydişehir'de güzel günler geçirdim. Sizlerin yeri benim için apayrı. Sizlerin sayesinde bu güzel ülkemizde rahat yaşıyoruz. Kapım sonuna kadar açık, Sinop'a da beklerim… Hepiniz hakkınızı helal edin" dedi.

Dernek Başkanı Yakup Söğüt ise, Seydişehir'de görev yaptığı süre boyunca Başsavcı Duygu Bayar'ın kendilerine çok yardımcı olduklarını belirterek, "Sayın Başsavcımız yolunuz açık olsun. Sizden çok memnunduk. Sağ olun bizlere çok yardımcı oldunuz, yakın ilgi gösterdiniz. Gitmeniz bizleri üzdü. Yeni görev yerinizde başarılar dileriz" şeklinde konuştu.

Şehit ve gazi yakınları ise kendisinin de kadın olması nedeniyle çok güzel bir iletişim kurduklarını söyleyerek, "Sizleri arayacağız. Bizlere gösterdiğiniz yakın ilgiyi unutmayacağız" dedi.

Ziyarette başkan Söğüt görev esnasında derneklerine gösterdiği ilgiden dolayı Başsavcı Duygu Bayar'a plaket takdim etti. Vedalaşma anında Başsavcı Bayar'ın dernek yetkilileri ile vedalaşırken duygulandığı görüldü
Editör: Vitrin Haber