Merzifon Belediyesi tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen Merzifon Kitap Fuarına Sinoplu yazar ve Sinop Ataevi’nin kurucusu Yılmaz Yavuz da davet edildi. Yazar Yılmaz Yavuz ve Ataevi’ne yardımcı olacak olan üniversite öğrencileri kitap fuarına katılmak üzere 18 Mayıs Çarşamba günü Sinop’tan yola çıktı.

Yazar olarak Merzifon Kitap Fuarına davet edildiğini belirten Yazar Yılmaz Yavuz; “Bende Ataevi üzerine bize yardımcı olan üniversitemizin öğrencileri ve katkı sağlayanları ile hep birlikte gidelim istedik. Onların da katkısı ile buradan Merzifon Kitap Fuarına hareket ediyoruz. Saat 12:00 itibari ile oradayız ve bu akşam geri döneceğiz (18 Mayıs). Aracımızın temininde bize yardımcı olan Halit Gümüş’e ve  6 nolu Dolmuşçular Kooperatifi Başkanı Seyit Ali Çetin’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bu yıl 5. düzenlenen Merzifon Kitap Fuarı 14 - 22 Mayıs tarihleri arasında Merzifon Kapalı Fuar Alanında gerçekleştirilecek. 200 ün üzerinde yazar ve gazeteci ile 231 yayınevinin katılacağı fuarda söyleşiler şiir dinletileri gösteriler ve imza günleri gibi etkinlikler yapılacak. 


 

Editör: Vitrin Haber