Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Tekir Yaylası etkinliğinin bu yıl 8.cisi bayramın üçüncü günü gerçekleştirilecek. 

Durağan Dernekleri Federasyonu (DUDEF) tarafından organize edilen ve 19 Temmuz Pazar günü yapılacak olan etkinlikler TV KEYF ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. 

Etkinlikte; ünlü sanatçı Hülya Polat, Necip Can, Süleyman Şahin ve Aydın Sevim'de sahne alacak. Sunuculuğunu Abdülkadir Önder'in yapacağı organizasyona; Durağan Belediyesi, Tuzla Belediyesi, Esenler Belediyesi, Sultangazi Belediyessi, Aslanbey Cağkebap Snowy Marketleri sponsor oluyor. 

Bir olalım, bayram edelim
Bu arada etkinlik davetiyesini bizzat Yazı İşleri Müdürümüz Serhat Özşahin'e veren DUDEF Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Irmak, tüm Sinopluları etkinliğe davet etti. Irmak; "DUDEF organizasyonuyla Sinop Durağan Tekir Yaylası Muslu Çal mevkiinde düzenlenecek 'Tekir Yaylası Festivalinde' ata sporumuz güreş Müsabakası, davul zurna, mahalli sanatçılar ve 'Oh nenni koçari' türküsüyle ünlenen  Karadenizin  güzel sesi Hülya Polat sahne alacaktır. "Gurbetten Silaya Tekir Yaylasinda Bulusalim" sloganıyla duzenledigimiz  bu festivale değerli katılımlarınizi bekliyoruz. 19 Temmuz 2015 Pazar gunu yani bugün  sabah saat 10:00' da baslayacak ve Tv Keyf ekranlarindan canli yayinlanacak akşam saatlerine kadar sürecek olan  festivalimizde bulusalim. Tarihi Tekir Yaylasinda Buluşalım. Sinop'un ve Karadeniz'in sayılı yaylalarından  bilmeyenler için Bulutlarin kardesi Tekir Yaylasinda bu güzel festivalde buluşalım. Bir olalım, bayram edelim" dedi. 

Editör: Vitrin Haber