Sinop’ta 19-20 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek Süper Cross Extreme park yarışlarına katılmak için Norveç'ten gelen 2 kişi parkurda incelemelerde bulundu.

Sinop Motor Sporları Kulübü'nün organize ettiği yarış, Türkiye’de ikinci, Karadeniz’de ilk kez yapılacak. Yarışmaya, 11 ilden minimum 35, maksimum 55 yarışmacı katılacak. Toplamda 6 kategoride gerçekleşecek olan yarış, bayanlar open class (Motor gücü serbest) acemiler ustalar (40 yaş altı) 150 cc-250 cc-450 cc Veteranlar (40 yaş üstü) 250 cc-450 cc sınıfında yarışacak. Yarışma, 19-20 Temmuz tarihlerinde Sinop havaalanının karşısında trafiğe kapalı alanda özel olarak yapılmış yarış parkurunda gerçekleşecek. 

Öte yandan, yarışmaya katılmak için Norveç’ten gelen Edi Alic ve Ramdo Lüll yarış parkurunda incelemelerde bulunduktan sonra açıklamada bulunarak, "Türkiye’ye ilk defa geldik. Çok güzel bir yer, insanları çok sıcak kanlı. Sinop coğrafi olarak mükemmel bir yer, her tarafını gezmeyi planlıyoruz" dediler.

Yaklaşık olarak 16 ülke gezeceğini söyleyen Edi ve Ramdo ikilisi 19-20 Temmuz'da Sinop’ta yapılacak olan yarışlara katılacaklarını dile getirdiler.

İHA



Editör: Vitrin Haber