İstanbul'da 4 şubesi olan ve 1967 yılından bu yana sektörün önemli isimlerinden biri haline gelen Sebat Et Lokantası Anadolu'daki ilk şubesini Sinop'ta açtı.
 
Güler yüzlü ve tecrübeli personeli ile Adliye Binası arkasında hafta başı itibariyle hizmete başlayan Sebat Et Lokantası daha ilk günlerden büyük ilgi görüyor. Karadeniz yöresi ağırlıklı et ve ev yemeklerinin yanında özellikle döneri ise firmanın baş tacı.
 
Sinop Sebat Et Lokantası işletmecisi Hasan Üçüncüoğlu, Sinop'ta önemli bir açığı kapatmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Firma hakkında bilgi veren Üçüncüğlu sözlerini şöyle sürdürdü; "Sebat Lokantası 1967 yılında İstanbul'un Şirinevler semtinde annemin amcaları tarafından kurulan bir aile lokantasıdır. 4 şubesi var ve Anadolu'da ki ilk şube Sinop'ta açılmış oldu. Şirinevlerdeki merkezimizde 35 yıldır hizmet vermiş olan ve aynı zamanda dayım olan İbrahim ustamızın da Sinop'a gelmesiyle, bizde bu açığı değerlendirmek istedik ve girişimde bulunduk. Lokasyon olarak bu mevkiyi uygun gördük. İbrahim ustamız 35 yıllık birikim ve tecrübeleriyle Sinop'umuza hizmet vermektedir. 
Parmaklarınızı yiyeceksiniz
Sebat Lokantasının konsepti döner ve et yemekleri ağırlıklı. Dönerimiz lezzet olarak Türkiye'de ki ilk 5 lezzet arasında yer alıyor. Bunu biz söylemiyoruz. Bu önemli gurmelerin ve işin otoriteleri tarafından ifade edilmekte. Et çeşitlerimiz daha çok Karadeniz yöresine ait. Ayrıca yine Türkiye'nin çeşitli yörelerine ait yemekleri de burada bulmanız mümkün. İskenderimiz özellikle tercih edilmekte. Yine İbrahim Ustamızın spesiyali arasında bulunan peynir tatlısı ise özellikle tercih edilmekte. Bunun yanında Akçaabat köftesi büyük ilgi görüyor. Sinop'umuza böyle bir iş yeri kazandırmanın gururunu yaşıyoruz ve tüm Sinopluları mekanımıza davet ediyoruz" dedi. 

Bu bir “Advertorial” dır. 
Editör: Vitrin Haber