İstanbul Koleji Anaokulu yönetimi, kurumlarında öğrenim gören öğrencilerin ailelerini verdikleri kahvaltıda bir araya getirdi. Okul ile veli arasındaki bağı güçlendirmek ve aileler arası kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlenen kahvaltıda bir araya gelen veliler ve okul yönetimi karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Otelinde düzenlenen ve Sinop Valisi Köksal Şakalar’ın da okul velisi olarak katılım sağladığı etkinlikte konuşan İstanbul Koleji Anaokulu Kurucu Müdürü Nilgün Şahin Korkan, verdikleri davete katılan tüm velilere teşekkür etti. Düzenlenen etkinlikle veliler arasındaki birlik ve beraberliği sağlamayı amaçladıklarını söyleyen Korkan; “Biz velilerimizin bir arada olmasını, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sosyal ilişkilerine ve başarılarına doğrudan etki sağlayacağına inanıyoruz. Ayrıca bu tür organizasyonlar sayesinde velilerin okulu, eğitim sistemini ve öğretmen kadrosunu da yakından tanıma fırsatı bulduklarını düşünüyoruz. Bu anlamda bugün düzenlenen etkinliğin oldukça faydalı olacağı düşüncesindeyim. Bugün hem birazda olsun monotonlaşan yaşantımızın dışına çıkarak bir farklılık yaşadık hem de geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi eğitim alabilmesi için eksikliğini hissettiğimiz, olmasını arzu ettiğimiz konularda fikir alışverişinde bulunma fırsatı yakaladık. Bir kez daha etkinliğimize katılan tüm velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.  

Okul yönetiminin tam kadro hazır bulunduğu kahvaltıda, İstanbul Koleji Anaokulu Kurucu Müdürü Nilgün Şahin Korkan, tek tek ilgilendiği velilerin ilettiği fikirleri ve talepleri alarak hepsi ile ilgileneceğini söyledi.

Bu bir 'Advertorial'dir.

 
Editör: Vitrin Haber