Vali Köksal Şakalar ziyaret ve incelemeler kapsamında ilk olarak Türkeli Kaymakamlığını ziyaret  etti. Vali Köksal Şakalar’ı Kaymakamlık binası girişinde Türkeli  Kaymakamı Murat Zadeleroğlu  ve ilçe protokolü  karşıladı.  
 
Kaymakamlık ziyaretinde Vali Köksal Şakalar, Türkeli  Kaymakamı Murat Zadeleroğlu’ndan Türkeli İlçesi’nin genel durumu hakkında bilgiler aldı. Çalışmalarında başarılar diledi.
Vali Köksal Şakalar  daha sonra Türkeli   İlçesinde yapımı devam eden Türkeli İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Türkeli Gençlik Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.
 
Vali Köksal Şakalar,  Türkeli İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Türkeli Gençlik Merkezi inşaatı hakkında    Türkeli  Kaymakamı Murat Zadeleroğlu’ndan bilgiler aldı.

 
Şakalar’dan Şehit ailesine ziyaret
Vali Köksal Şakalar, 22 Eylül 1981 tarihinde Kırklareli, Babaeski  Pancar köy mevkiinde 241. Piyade Alay Ordugah Bölgesine bir jet uçağının düşmesi neticesinde şehit düşen Türkeli İlçesinden Piyade Er Esat Özcan’ın ailesini ziyaret etti.
 
Şehit Piyade Er Esat Özcan’ın ruhuna okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ve yapılan duanın sonrasında Vali Köksal Şakalar,  Şehidin  ailesi ile bir süre sohbet etti.  Şehit Piyade Er Esat Özcan’a Allah’tan rahmet dileyerek, devlet olarak şehit ailelerinin her daim yanında olduklarını ifade etti.
 
Son olarak Vali Köksal Şakalar esnaf ziyaretleri kapsamında Türkeli İlçesi  esnaflarını ziyaret etti.
 
Türkeli  İlçesi esnaflarıyla  selamlaşan ve bir süre  sohbet eden Vali Köksal Şakalar, Hayırlı işler, bol kazançlar diledi.
 
Vali Köksal Şakalar’a ziyaretten duydukları memnuniyetleri dile getiren esnaflar, yapmış olduğu ziyaretler için Vali Şakalar’a teşekkür etti.
 
Sinop Valisi Köksal Şakalar’ın, Türkeli  İlçesinde gerçekleştirdiği ziyaretlere, Türkeli  Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ve  Türkeli Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan eşlik etti.

Editör: Vitrin Haber