Saraydüzü İlçesinde ilk olarak Saraydüzü Kaymakamlığını ziyaret eden Vali  Köksal Şakalar,  Kaymakamlık girişinde Saraydüzü Kaymakamı Abdulkadir Umut Kasman, Belediye Başkanı Hasan Peker ve ilçe protokolü tarafından karşılandı.

Daha sonra Kaymakamlık makamına geçen Vali Köksal Şakalar, Kaymakamlık Makamında Kaymakam Abdulkadir Umut Kasman’ndan  ilçede devam eden yatırımlar, yapılan çalışmalar ve İlçesinin genel durumu hakkında brifing aldı. Çalışmalarında başarılar diledi.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Köksal Şakalar, Başkanlık Makamında  Belediye Başkanı Hasan Peker’den Saraydüzü Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi alarak çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Şakalar, Saraydüzü İlçesini ziyaretinde son olarak İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek İlçenin asayiş ve güvenlik durumu hakkında yetkilerden bilgi aldı.
Vali Köksal Şakalar’ın Saraydüzü İlçesine gerçekleştirdiği ziyarete İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ve  İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Halil Altıntaş  eşlik etti.
Editör: Vitrin Haber