Vali Köksal Şakalar ve Eşi Müslime Şakalar Anneler Günü ziyaretleri kapsamında ilk olarak 10.12.2016 tarihinde İstanbul İli Beşiktaş İlçesindeki bombalı terör saldırısında şehit olan Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Mustafa Berkay Akbaş’ın Annesi Zeynep Akbaş’ı, daha sonra 12.06.1996 tarihinde Kıbrıs Lefkoşa’da görevi sırasında trafik kazasında şehit olan Levazım Er Güngör Yavuz’un annesi Kezban Yavuz’u ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladı.

Vali Köksal Şakalar ve eşi Müslime Şakalar, şehit annelerini ziyaretlerinin ardından, İlimizde yaşayan 100 yaşını aşmış Fatma İcik ve Yaşar Sönmez’i de ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladı.
Vali Köksal Şakalar ve eşi Müslime Şakalar, günün anlam ve önemine binaen İçişleri Bakanlığı ve Hz. Hatice Vakfı işbirliğiyle Anneler Günü için hazırlanan Fular ve Çiçeğin yanı sıra, Sakarya’da “Cennet Anneleri” adıyla kurulan hatıra ormanında kendileri için dikilen fidan sertifikalarını annelere takdim etti. Sağlıklı, sıhhatli uzun ömürler dileyerek, ziyaretlerini sonlandırdı.

Editör: Vitrin Haber