Vali Erol Karaömeroğlu eşi Filiz Karaömeroğlu ile birlikte Sinop Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek huzurevi sakinleriyle bir süre sohbet ederek huzur evi sakinleriyle tek tek ilgilendi. 

Huzurevi sakinleri Vali Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu’nun huzurevine gerçekleştirdikleri ziyaret nedeniyle memnuniyetlerini dile getirerek, teşekkür etti. 
Huzurevi ziyaretinde Vali Erol Karaömeroğlu  ve eşi Filiz Karaömeroğlu’na, Aile, Çalışma  ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Melih Keleş eşlik etti.

Vali Erol Karaömeroğlu  ve eşi Filiz Karaömeroğlu daha sonra Sinop Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Engelsiz Yaşam, Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi bünyesinde hizmet veren Zümrüd-ü Anka Umut Evinde kalan çocuklarla bir araya geldi.
 Zümrüd-ü Anka Umut Evinde kalan çocuklarla bir araya gelerek sohbet eden Vali Erol Karaömeroğlu  ve eşi Filiz Karaömeroğlu çocuklarla yakından ilgilenerek istek ve beklentilerini dinledi. 

Yetkililerden çocukların genel durumu ve kurum faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu, Zümrüd-ü Anka Umut Evinde kalan bir kız çocuğuna doğum günü sürprizi yaparak, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.
Zümrüd-ü Anka Umut Evinde kalan çocuklar da, el sanatları kursunda kendi elleriyle yaptıkları tel kırma işlemesini Filiz Karaömeroğlu’na hediye etti.
 
Zümrüd-ü Anka Umut Evini ziyaretinde, Vali Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu’na Sinop Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Melih Keleş, Engelsiz Yaşam, Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürü Berrin Gürleyen eşlik etti.

Editör: Vitrin Haber