Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu Eşi Filiz Karaömeroğlu ile birlikte Sinop Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Engelsiz Yaşam, Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi bünyesinde hizmet veren Zümrüd-ü Anka Umut Evini ziyaret etti.  

Burada bulunan çocuklarla bir araya gelen Vali Karaömeroğlu ve eşi, yakında ilgilendiği çocuklarla uzun süre sohbet etti, kendilerine yöneltilen istek ve beklentileri dinledi. Zümrüd-ü Anka Umut Evinde kalan çocuklar, el sanatları kursunda kendi elleriyle yaptıkları tel kırma işlemesini Vali Karaömeroğlu’nun Eşi Filiz Karaömeroğlu’ya hediye etti.

DOĞUM GÜNÜNÜ VALİ İLE KUTLADI
Gerçekleştirilen ziyarette, Zümrüd-ü Anka Umut Evinde kalan bir kız çocuğunun doğum günü olduğu bilgisini alan Vali Erol Karaömeroğlu, o kız çocuğu için sürpriz bir doğum günü tertipledi. Kendisi hazırlanan doğum günü pastasının mumlarını Vali Karaömeroğlu ve arkadaşları ile üfleyen genç kız sürpriz için Vali Karaömeroğlu’na teşekkür etti. Vali Karaömeroğlu’nun eşi Filiz Karaömeroğlu da çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Ziyarette yetkililerden çocukların genel durumu ve kurum faaliyetleri hakkında bilgiler alan Vali Karaömeroğlu, çocuklarla vedalaşarak Zümrüd-ü Anka Umut Evinden ayrıldı. 

Vali Erol Karaömeroğlu  ve Eşi Filiz Karaömeroğlu’nun Zümrüd-ü Anka Umut Evini ziyaretine, Sinop Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Melih Keleş, Engelsiz Yaşam, Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürü Berrin Gürleyen de eşlik etti.


 

Editör: Vitrin Haber